onsdag den 17. september 2008

En pejs af glas


Nu vi er ved populære ting, som er blevet dybt uetiske under miljøhypen, så er det vel kun et spørgsmål om tid før pejse og brændeovne for alvor bliver anklaget for at smelte polerne. Varmeudviklingen udnyttes ikke effektivt nok, farlige partikler filtreres ikke godt nok fra røgen, og man brænder dyrebar træ af, som jo er klodens lunger...

Men når det er sagt, så er det svært at være uenig i, at det er superhyggeligt med et lille bål derhjemme, og disse meget moderne glaspejse fra Bloch Design er virkelig en fryd for øjet!

Dog er der formentligt en del vedligeholdelse forbundet med pejsene, da glas har det med at blive sodet til i nærheden af ild...
Bloch Design - lad være med at se, hvad de ellers producerer, for det er virkelig noget skrammel (via Trendir)

3 kommentarer:

Biopejs sagde ...

Nice-blog om Biopejs godt forklare om dig hver faktor biopejs. Jeg kan godt lide den måde du fortæller i indlæg om brugen af ​​biopejs. Hvordan kan vi bruge sin på en måde, lille mængde biobrændsel køre for lang span tid.
Flot billede Jeg kan godt lide det lille og kraftig pejs montering.

Pejs tilbehør sagde ...

Nice-blog om biopejs godt forklare om dig hver faktor biopejs. Jeg kan godt lide den måde du fortæller i indlæg om brugen af biopejs. Hvordan kan vi bruge sin på en måde, lille mængde biobrændsel køre for lang span tid.

Kim sagde ...

Godt med et konkret blog indlæg, det har sparet mig meget tid foran biopejsen!