lørdag den 19. juli 2008

En zombie i baghaven


Hvorfor skal en have altid tage sig pæn og yndefuld ud? Hvorfor ikke tilføje en lille smule gys i bedene med denne meget "livagtige" zombie-skulptur på vej op af jorden for at fråde på de levende...

Mon ikke britiske Alan Dickinsons Zombie of Montclaire kan skabe lidt gru og rædsel i nabolaget, når naboens unger kommer over en sen aften for at lede efter deres fodbold?

"Dickinson’s life-sized, gray-toned zombie will claw his way out of your garden plot or family room corner, pleading for assistance with the most lifelike eyes you’ve ever seen. His macabre expression is captured in such great detail in quality designer resin and finished so realistically that you’ll swear you can hear him breathing".


The Zombie of Montclaire Moors via GiggleSugar

fredag den 18. juli 2008

Designpolitiet er her


Download og print disse ark på helside labels og vis alverdens venstrehåndsAD'ere, at de ikke kan slippe af sted med hvadsomhelst! There's a new sheriff in town and his name is - Helvetica?


Design Police via Design you trust

Blush løser mange problemer


Reklamer med seksuelle undertoner er som regel de sjoveste - men også de nemmeste at ødelægge ved at skyde for lavt og blive for vulgær. Men undertøjsmærket Blush har fundet en fin balance og giver her nogle bud på de problemer, de mener deres undertøj kan fikse. Hvis bare alting var så simpelt...Via ScaryIdeas

torsdag den 10. juli 2008

Bobleplast kalender


Bobleplast er per definition sjovt, så hvad med en stor vægkalender i materialet, så du kan starte hver dag med at "poppe" dagen? Naturligvis sat i Helvetica.


Bubble Calender via Inventorspot

mandag den 7. juli 2008

Utraditionelt målebæger


Udover at måle mere gængse enheder op, kan dette målebæger fra Harry White Design også hjælpe dig med at måle ting op, du måske ikke så tit tænker over - fx hvor meget en Tyrannosaurus Rex hjerne fylder, eller hvor meget plutonium, der skal bruges til en a-bombe.


The Billions Jug fra Harry White Design via We Make Money Not Art

Når design rammer HOLE IN ONE

Når design og noget så smukt som golf ramler sammen, danner det i dette tilfælde rammen om verdens største indendørs golfcenter som bliver en realitet i året 2010 i Holland.

I dette unikke vidunder er der selvfølgelig også stort wellness område med både spa og sauna.
desuden bliver der et uddannelses center for børn, om det bliver opdragelse eller blot golf uddannelse melder historien ikke noget om.

Selve banen bliver med flere søer, bugter og selvfølgelig utrolig meget græs, så her skulle det nok være muligt at få gået et par huller.


Tuvie.com

fredag den 4. juli 2008

Hvad gør maskiner, når de kasseres?


Vi bygger maskiner, robotter og elektronik i ét væk og kasserer dem straks, der kommer noget nyt og bedre, men hvad bliver der af alt det forældede mekanik? Det klarer sig vel til dagen og vejen ligesom alle andre udstødte...

Den må i øvrigt gerne komme og arbejde for mig, da den computer jeg pt. er udstyret med, muligvis er den langsommeste i hele verdenen - jeg siger blot: Celeron.

Obsolete af Pawel Hynek via FFFFOUND

Electric Art - blæret australsk photoshopping


Electric Art er et australsk reklamebureau, som har specialiseret sig i retouchering og 3d-grafik - altså photoshopping, og de er ret habile til det. I hvert fald bedre end de katastrofer, man ser ovre hos Photoshop Disasters.

Se meget mere blær på deres hjemmeside. Damen foroven er i øvrigt sat sammen af 3d-indscannede ferskner - fordi hendes hud er...ferskenblød. Den med bæveren må I selv regne ud.


Electric Art
via Designboom

tirsdag den 1. juli 2008

De olympiske lege - på den kinesiske måde


Nu er der kun en måned til OL begynder i Beijing, og det er som om, at de kritiske røster, af Kinas måde at køre biksen på, er forstummet. Fransk Amnesty International husker os dog på, hvad det er, der foregår derovre, og at alt ikke er glemt bare pga. OL.Via I Believe In Advertising

En halv kryds og bolle


Brikkerne på dette Kryds & Bolle-spil fra Peleg Design er skåret midt over, men den spejlblanke overflade giver stadig et helt indtryk. Men er der ikke en brik for meget på billederne?
XO af Peleg Design via Fubiz