Betfair hestvæddeløb

Betfair

Er Betfair hestevæddeløb nyt for dig?

Så skal du ikke føle dig alene. Hestevæddeløb og sportsbetting på løbene er nemlig et helt nyt udbud, som først er kommet efter nytåret 2018. Det skyldes, at der indtil da har været monopol på visse spilformer, herunder hestevæddeløb, hundevæddeløb, duebetting og bingo, men det er hermed ophævet, da flere gerne ville have noget mere fokus på de lidt glemte sportsgrene. Og det har de fået nu! For nu kan du finde eksempelvis hestevæddeløb og spil herpå hos mange forskellige bookmakere, og her er Betfair et rigtig godt bud på, hvilken en der er bedst. Lige her kan du læse meget mere om Betfair hestevæddeløb, så du også kan blive bidt af de nye spilmuligheder på den ældgamle sport.

For sporten er nemlig ældgammel og stammer helt tilbage fra det gamle Grækenland. Den første gang, hvor man så noget, der lignede hestevæddeløb i Danmark, var i år 1830, men det var slet ikke organiseret, som det senere hen blev. Allerede da hestesporten kom frem, begyndte gamblerne og bookmakerne også at røre på sig, og spillene på heste er i den grad med til at booste interessen for sporten. I dag er spil og betting større end nogensinde, så du skal selvfølgelig ikke snydes for at kunne spille på heste.

Betfair

Hvordan spiller jeg på Betfair hestevæddeløb?

Hvis du gerne vil i gang med at spille på heste, så er der en række informationer, som er gode at have. Eksempelvis er det væsentligt at vide, hvilke former for spil, du kan spille. Hestevæddeløb handler grundlæggende om en ting, nemlig om, hvilken hest, der er hurtigst. Derfor kan du selvfølgelig spille på, hvilken hest, der kommer først over målstregen. Du kan faktisk også spille på, hvilken hest der ikke vinder. I hestevæddeløb er der, som i alle andre sportsgrene, favoritter og underdogs, hvor oddsene naturligvis er højest på de heste, der ikke vurderes de store chancer for sejr.

Udover Vinder, kan du også spille et Plads-spil. Her skal du vurdere, hvilken hest der kommer over målstregen i top tre. Oddsene her er lavere end, når du spiller Vinder, men du kan også få din første succes med et bet på Betfair hestevæddeløb, og det er altid sjovest at lægge godt ud. Hvis du er i tvivl om, hvilke heste du skal kigge mere efter, og du mangler lidt ekspertviden, så har du mulighed for at spille en Harryboy. Det er en form for lynkupon, hvor eksperter har sammensat en kupon til dig, der både består af underdogs og favoritter – så har du nemlig fine chancer for at vinde.

Inden for betting på sport kan du finde mange forskellige væddemål, du kan sætte dine penge på. Med Betfair hestevæddeløb får du en super sammensætning af sportsvæddemål, så du aldrig kører træt i oddsforslag. Når du spiller på heste kan du, ligesom med fodboldvæddemål, spille i kombinationer. Så har du større gevinster at se frem til, hvis du rammer rigtigt. Der findes eksempelvis spil som V86, hvor du skal forudsige vinderne af otte forskellige og forudbestemte hestevæddeløb eller V75, hvor det er syv væddeløb, du skal kende vinderen af. Rammer du plet i disse discipliner, kan du se frem til at vinde rigtig store penge. De store pengepræmier er med til at trække folk til fra alle afkroge af verden, da du kan blive rig med blot en enkelt dag på væddeløbsbanen.

Kom godt i gang med velkomstbonus hos Betfair

Betfair byder dig varmt velkommen med en flot velkomstbonus, hvis du ikke allerede er registreret hos bookmakeren. Du tilbydes lige nu 100% i indbetalingsbonus på din første indbetaling op til 2000 kr. Dermed kan du altså snuppe 2000 kr. ekstra ind på din spilkonto, hvis du selv indbetaler 2000. Du kan nå langt for 4000 kr., når det gælder Betfair hestevæddeløb, så er du ikke allerede medlem, så er det bare med at snuppe den bonus.

Betfair hestevæddeløb odds

Er du vild med odds og betting, så skal du vælge Betfair hestevæddeløb odds. Hos Betfair får du det hele samlet i en pakke. De har masser af forskellige sportsgrene, som du kan spille på, så du aldrig kommer til at kede dig, når de gælder udvalg. Med den flotte velkomstbonus, har du midler nok til at spille rigtig længe, uden at behøve at indbetale flere penge. Med en god portion held og lidt god know how, så kan du vinde rigtig flotte gevinster, når du spiller på heste.

Men husk, at hestevæddeløb ikke kun handler om held. Der skal en god portion viden til at vinde, da hestene kan have gode og dårlige perioder. Derfor handler det om at sætte sig ind i de forskellige teams og eventuelt vælge et segment, som du vil vide meget inden for. Vælg eksempelvis en bestemt væddeløbsbane og se, hvordan løbene foregår og ender der. Eller følg en bestemt hest og se, hvordan dens formkurve er. Hvis du bruger lidt tid på at sætte dig ind i stoffet, så kan du blive rigtig glad for Betfair hestevæddeløb. Måske du endda helt skifter betting på fodbold ud med de hurtige heste?