Travløb

Lær meget mere om Travløb lige her

Er du også mere til hurtige heste, der løber rundt om en ovalformet bane, end 22 svedige, prustende fodboldspiller, der jagter den samme bold? Så får du her en masse guld i form af informationer og viden om dansk travløb, hvor du kan spille på heste og hvilke spilleformer der er. God læselyst.

Danske online betting sites med travløb på menuen

Nu hvor spilleloven er blevet lempet af den sidden regering med Lars Løkke Rasmussen i spidsen, så er flere og flere online betting sites allerede begyndt at udbyde travløb fra både Danmark, Frankrig, England og Irland. Det er stadig ret nyt med den nye spillelov, og det betyder også, at det stadig er ret sparsommeligt med travløb på andre betting sites end Danske Spils, Dantoto. Hvis du gerne vil i gang med at bette på travløb online, så kan du blandt andet besøge følgende sites:
Betstars
Bag Betstars er det verdenskendte poker site, Pokerstars, som en hver dansker kender herhjemme siden pokerfeberen raserede landet for 10 år siden. Hos Betstars finder du et mindre udvalg af travløb fra blandt andet England og Frankrig, hvor særligt væddeløbsbaner fra Naas i Irland og Plumpton i England er repræsenteret.
Dantoto
Dantoto er Danske Spils betting portal for travløb, og var dermed det eneste sted, hvor du kunne bette på heste, indtil spilleloven gjorde det muligt for andre aktører at udbyde trav til danskerne. Dantoto er ligeledes også det mest dækkende site, der er herhjemme lige nu. Og du finder hestevæddeløb fra hele Skandinavien, samt England, Irland og Frankrig. Derudover finder du også masser af heste odds, trav resultater på siden, ligesom du også har mulighed for at live streame flere af deres væddeløb.
Unibet
På Unibet, som bestemt heller ikke behøver nogen introduktion, kan du også finde et kæmpe udvalg af travløb fra hele verden. Unibet er lige nu det eneste online casino, som reelt kan konkurrere med Dantotos imponerende udvalg. Og du har på Unibet, ligesom Dantoto, faktisk også mulighed for at live streame udvalgte travløb. Unibet har altid minimum 100 forskellige løb, som du kan bette på, og af og til helt op til 200 travløb på menuen.

Travløb spil

Når det kommer til hestevæddeløb, så er det ikke bare en flok heste, der løber rundt om en ovalformet bane, for du har nemlig mulighed for at foretage en masse forskellige slags bets. Du kan på Dantoto eksempelvis vælge at bette på vinderen, hvilken plads en given hest får, ligesom du også kan bette på hvilken hest vinder, og hvilke heste der bliver nummer 2, 3, 4 og 5, hvis du vil have lidt mere udfordring.
På Dantoto finder du hele 17 forskellige spilleformer, så du har hele tiden noget nyt at vælge i mellem. Du kan blandt andet forsøge dig med følgende:
– Vinder
– Plads
– Vinder og Plads
– Raket
– Tvilling
– Komb
– Trio
– Dagens Dubbel
– V4
– V5
– V64
– V65
– V75
– Grand Slam V75
– V86
– Lyn
– Systemspil
De nemmeste spil er uden tvivl Vinder, Plads og Vinder og Plads, for her skal du blot udvælge en eller flere heste, som du skal spå enten som vinder, eller hvilken plads de får i løbet. De mere avancerede spilleformer er alle V-spillene, som kræver både stærk viden om hestene, samt en god strategisk evne. Hvis du er helt ny til travløb, så kan du vælge Harry Boy / Lyn, som vælger hestene for dig.

Dantoto live stream

Hvis du gerne vil se travløb, men du er forhindret i at tage ud på den lokale væddeløbsbane, så har Dantoto en rigtig fin live stream side, hvor du har mulighed for at følge op på dine væddemål, og se dine bets blive til guld.
Du kan benytte dig af Dantoto live stream helt uden at skulle oprette dig som bruger, men hvis du gerne vil foretage væddemål samtidig, så er du nød til at have en bruger. Dette er dog heller ikke nogen udfordring at oprette dig på Dantoto. Det hele fungerer nemlig blot med NemID.
Med Dantoto live stream får du en streamingkanal i høj kvalitet, som loader utrolig hurtigt og er meget strømlinet hele vejen igennem. Du kan både streame på danske travløb, ligesom du også har mulighed for at streame trav fra hele Skandinavien og de andre lande, som Dantoto også udbyder trav fra. Heribladt England, Irland og Frankrig.

Væddeløbsbane Århus

Hvis du er bosat i Århus, og du gerne vil begynde at se travløb live, så kan du med fordel besøge væddeløbsbanen i Marselisborgskovene. Jydsk Væddeløbsbane som den også hedder blev åbnet i 1924, og kan altså dermed prale af at have intet mindre end 94 år på bagen. Det er ikke så lidt endda.
På Jydsk Væddeløbsbane i Århus finder du et stort udvalg af forskellige travløb – store som små, og så er det ikke helt uvant, at du kan være heldig at møde de roylale, som har sommerresidens ikke mange hundrede meter fra væddeløbsbanen.

Danske hestevæddeløbsbaner

Herhjemme i Danmark har vi faktisk en hel del væddeløbsbaner, og vi kan faktisk prale af at have hele 9 væddeløbsbaner fordelt over hele landet. Og udover Aarhus, så har du også mulighed for at se dansk travløb i følgende byer:
– Aalborg
– Charlottenlund
– Klampenborg
– Skive
– Odense
– Nykøbing Falster
– Billund
– Bornholm
Ligeledes har du via Dantoto også mulighed for at bette på alle væddeløbsbaner fra både Norge og Sverige, ligesom du også kan spille på trav fra England, Irland og Frankrig.